Blir dette det «nye» Amnesia?

Tower22 er et nytt indiespill som vil skremme vettet av oss.

I fjor kom grøsserspillet Amnesia ut på PC, Mac og Linux, og skremte vettet av spillerne på en måte få andre spill har klart tidligere. Dette til tross for at spillets utviklingsbudsjett var langt lavere enn det de store aktørene i sjangeren opererer med.

Tower22 er et nytt grøsserspill, som i likhet med Amnesia kommer fra en liten, uavhengig utvikler – og også dette spillet ser ut til å by på en svært guffen opplevelse.

Urk!

Spillet foregår i en Sovjet-inspirert høyblokk hvor ting ikke er helt som de skal. Du har fått et slags vaktmesteransvar for bygningen, men etter hvert som situasjonen utarter seg på uhyggelig vis finner du ikke overraskende ut at det beste er å komme seg langt, langt bort. Men det er selvsagt lettere sagt enn gjort.

Spillet bruker førstepersons synsvinkel, og inkluderer i likhet med Amnesia og Penumbra-spillene elementer fra eventyrspill. Fokus skal ikke være på å denge monstre, men du må regne med å «skitne til hendene» underveis.

Det er en stund til Tower22 kommer ut. For øyeblikket er det nemlig ingen av utviklerne som jobber med spillet på fulltid. Du kan selv sjekke prosessen på spillets utviklingsblogg.

Siste fra forsiden