«Bombesikkert» at PlayStation 4 kommer til Norge før jul

Sony endrer ikke sine lanseringsplaner.

I går fikk de som gleder seg til Microsofts nestegenerasjonskonsoll en skuffende nyhet fra selskapet. Norge er et nemlig av åtte mindre territorier der Microsoft utsetter lanseringen av Xbox One til 2014.

– Vi forstår at dette er en skuffende nyhet for fansen i de rammede landene, og vi gjør alt vi kan for å bringe Xbox One til dere så fort vi kan neste år, skrev Microsoft på nettsidene sine.

Dermed blir ventetiden lengre for de som gleder seg til Microsofts neste konsoll, og mange begynte nok å frykte at Sony kanskje kunne følge etter.

Ingen grunn til bekymring

Vi tok kontakt med SCEE for å høre om de er sikre på at PlayStation 4 lanseres i år her til lands:

– Ja, det er bombesikkert. PlayStation 4 lanseres før jul. Det er vår plan, ingenting er forandret og folk har ingenting å bekymre seg for, forteller Marius Steen, PR-ansvarlig for Nordisk Film Interaktiv, til Gamer.no. De markedsfører og distribuerer PlayStation i Norge.

Vi vet fortsatt ikke nøyaktig når PlayStation 4 kommer i butikkene. Den norske prisen på systemet ligger på rundt 3500 kroner, altså cirka 500 kroner mindre enn den norske prisen på Xbox One.

Når konsollen lanseres vil pakken inkludere en DualShock 4-håndkontroller, et headset, en USB-kabel for å lade kontrolleren, en HDMI-kabel og en strømkabel. PlayStation Eye-kameraet vil selges som et separat produkt.

Ønsker du å få beskjed når PlayStation 4 kommer på lager i norske butikker? Abonner på varslingen gjennom vår Prisguide.

Les også: – PlayStation 4 får 20 eksklusive titler det første året

Siste fra forsiden