World of Warcraft Classic - The Burning Crusade

Burning Crusade kommer til World of Warcraft Classic i år

Blizzard har offisielt bekreftet utvidelsesplanene.

Så var det offisielt. Etter at en lekkasje avslørte nyheten litt tidligere enn planlagt har Blizzard offisielt kunngjort den første ekspansjonen for World of Warcraft Classic.

Den klassiske varianten av nettrollespillet utvides med The Burning Crusade en gang i år, og blir gratis for alle som har et World of Warcraft-abonnement.

Velg om du vil gå videre

Spillere velger selv om de vil hoppe inn i The Burning Crusade eller la figuren sin bli værende i den klassiske WoW Classic-opplevelsen.
Blizzard

Siden ryktene begynte å gå om Burning Crusade-utvidelsen, har det store spørsmålet vært hva Blizzard kom til å gjøre for spillere som ønsket å holde på den klassiske «vanilla»-opplevelsen. Løsningen blir å la spilleren ta valget.

Som WoW Classic-sjef Holly Longdale forklarte fra BlizzConline-scenen får spillere bestemme hvorvidt de vil gå videre til The Burning Crusade eller holde seg til den opprinnelige opplevelsen. Valget tas for hver enkelt figur man har, så det blir fullt mulig å gjøre litt av hvert.

Ellers hintet Longdale om noen moderniseringer for utvidelsen, basert på de mange lærdommene Blizzard har plukket opp siden The Burning Crusade kom ut i 2007. Hun lovet imidlertid at eventyrene i Outland skal føles akkurat som de gjorde for 14 år siden.

Blizzard avduket også nyheter for World of Warcraft: Shadowlands.
Ekspansjonens første store oppdatering heter Chains of Domination »

Siste fra forsiden