Bygg din egen bil

Automation er et bilspill utenom det vanlige.

Det spennende indiespillet Automation er snart klart for markedet. Her settes du i rollen som en bilfabrikant, og spillet starter like etter andre verdenskrig. Du må designe og selge dine egne biler, og helst tjene penger på jobben.

Spillet skal være så teknisk nøyaktig som mulig, og du kan for eksempel designe bilens motor selv. En kraftig simulator sørger for at motoren du lager får samme egenskaper som den hadde gjort i virkeligheten – med alt fra motorkraft til utslippsverdier inkludert.

I tillegg må du selvsagt drive butikk, og her må du ta hensyn til at folk i ulike deler av verden stiller ulike krav til bilene sine. I tillegg vil markedet forandre seg i årenes løp.

Selv om spillet skal være komplisert og fokusert på tekniske detaljer vil utviklerne gjøre mye for å inkludere hjelpesystemer som ikke bare lærer deg å spille, men også lærer deg om hvordan biler faktisk fungerer i virkeligheten.

Automation lar deg spille alene eller sammen med opp til femten andre spillere. Utviklerne regner med å lansere en demo om kort tid.

Se en bil bli designet fra bunnen av.

Siste fra forsiden