Call of Duty: Modern Warfare - sesong en

Call of Duty: Modern Warfare ruller ut en bunke gratisinnhold fra neste uke

Skytespillets første sesong står for døren.

Activision

Under avdukingen av Call of Duty: Modern Warfare i mai, kunngjorde Activision at spillet dropper sesongpass til fordel for gratisinnhold for alle. Nå har utgiveren avslørt den første puljen – eller sesongen – med ekstrainnhold, og spillere kan se frem til en haug med nye kart og moduser.

Begynner neste uke

– Den største ladningen med gratisinnhold i Call of Dutys historie, hevder Activision.
Activision

Via sine nettsider forteller Activision at den første Modern Warfare-sesongen begynner 3. desember. Innholdet skal rulles ut over tid, men akkurat hva som blir tilgjengelig fra dag én og hva som kommer senere er foreløpig litt uklart.

For flerspillerdelen kommer minst tre nye kart, kalt Crash, Vacant og Shipment. Sistnevnte blir også tilgjengelig for Gunfight, sammen med Cargo og Atrium, mens Port blir det nyeste Ground War-kartet.

Videre lover Activision tre nye moduser, inkludert Domination-varianten Reinforce og det som høres ut som en slags zombievariant kalt Infected. Special Ops-interesserte får også prøve seg på minst fire nye utfordringer.

Den kommende sesongen introduserer også spillets første battle pass, med kosmetikk og andre belønninger for spillere å låse opp. De som ikke kjøper passet kan likevel plukke opp et par gratisgjenstander, som de to nye våpnene Ram-7 og Holger-26.

Som sagt er det enda ikke godt å si hva som kommer 3. desember og hva man må vente litt lenger på. Activision har imidlertid bekreftet at absolutt alt slippes for PC, PlayStation 4 og Xbox One samtidig, som er del av utgiverens store satsing rundt spilling på tvers av plattformer.

Rykter hevder at Modern Warfare også får en battle royale-modus.
Kan få opptil 200 spillere og et digert kart »

Siste fra forsiden