Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare utvider Gunfight-modusen

Utvikleren planlegger variasjoner med både en mot en og tre mot tre.

Activision

Blant nyvinningene i Call of Duty: Modern Warfare var Gunfight, en frenetisk modus for to lag på to spillere. Modusen har tilsynelatende vært populær blant spillere, for nå planlegger utvikler Infinity Ward å bygge på med flere varianter.

Gunfight.
Activision

På spørsmål fra en spiller på Twitter, bekreftet Joe Cecot – designsjef for spillets flerspillerdel – at Gunfight vil tilby både en mot en og tre mot tre i fremtiden. Akkurat når vi kan forvente utvidelsen er derimot uvisst, da Cecot ikke kunne si annet enn at modusen kommer «på et eller annet tidspunkt».

Gratisinnhold på vei

Nyheten kommer kort tid etter at Infinity Ward og Activision kunngjorde en svær ladning med ekstrainnhold for Modern Warfare. Fra 3. desember begynner utvikleren å rulle ut spillets første sesong, med blant annet nye kart, moduser og våpen.

Alt av ekstrainnhold slippes gratis for alle spillere, ettersom Activision gikk bort fra standardpraksisen med sesongpass. I stedet vil Modern Warfare legge ut et såkalt Battle Pass for salg, som gir diverse kosmetikk og andre belønninger for spillere å låse opp.

Om du enda ikke har gitt deg i kast med Call of Duty: Modern Warfare, kan vår anmelder fortelle at spillet er blant seriens aller beste. Spesielt roste han flerspillerdelen i sin omtale av spillet, der også kampanjen fikk en del ros.

Rykter hevder at Modern Warfare også får en battle royale-modus.
Kan få opptil 200 spillere og et digert kart »

Siste fra forsiden