Call of Duty-rettsaken utsettes

Det jobbes med å finne en løsning utenfor rettssalen.

Etter en to år lang, svært offentlig konflikt mellom utgiver Activision og avhopperne fra Call of Duty-utvikler Infinity Ward, har tiden nå kommet for et endelig rettsoppgjør partene i mellom.

De tidligere Infinity Ward-toppene Jason West og Vince Zampella, med et førtitalls andre eks-Infinity Ward-ansatte i hælene, har saksøkt Activision for manglende bonusutbetalinger og generell tort og svie – hele én milliard dollar hevder de å ha krav på.

Activision på sin side hevder at de har utbetalt mer enn nok, totalt nesten 500 millioner dollar.

Enighet uten hjelp

De første høringene i rettsaken skulle opprinnelig ha funnet sted onsdag denne uka, men er nå utsatt, kan LA Times fortelle. Isteden ble advokatene for begge parter observert i samtaler store deler av morgenen.

I etterkant av dette skal advokatene ha gått hvert til sitt for å snakke, hvor blant annet en av Activisions advokater ble overhørt da hun fortalte en av West og Zampellas advokater at de brukte såpass lang tid fordi de «fremdeles snakker med sjefene våre».

Det spekuleres nå i at utsettelsen kommer fordi partene forhandler om en mulig løsning på konflikten utenfor rettssalen.

Dersom rettsaken kommer igang, har dommeren erklært at saken må være løst innen 2. juli.

Les også: Derfor krever de 6 milliarder kroner fra Activision Les også: Anmeldelsen av Call of Duty: Modern Warfare 3

Siste fra forsiden