Carmageddon-oppfølger nærmer seg

Nettstedet gir oss et innblikk i utviklingen.

I fjor ble det klart at den originale utvikleren av Carmageddon-serien hadde sikret seg rettighetene til navnet og jobbet med en oppfølger ved navn Carmageddon: Reincarnation.

I tiden som har gått har utvikleren gitt ut regelmessige oppdateringer om spillets status på nettstedet sitt, og den nyeste oppdateringen inkluderer til og med noen bilder fra en svært tidlig utgave. Det understrekes at bildene er fra en eldre versjon, og at verken grafikkmotoren eller miljøene er representative for den ferdige utgaven.

Konseptbilde.

Hovedpoenget med den nye oppdateringen er imidlertid en ny utgave av den ikoniske røde Eagle-bilen fra Carmageddon-spillene. Utviklerne har to forskjellige konsepter for den nye modellen, og lurer på hvilken tilhengerne har mest sansen for.

For unge gamere som ikke har kjennskap til Carmageddon-serien kan vi fortelle at det er snakk om ultravoldelige bilspill satt til postapokalyptiske. Avhengig av hvilken versjon du spiller, får du enten meie ned horder av zombier eller helt normale fotgjengere.

– Carmageddon: Reincarnation vil komme med den samme sorte humoren og komiske volden som gjorde originalen til en suksess. De morsomme detaljene, de sprø bonusene og den ekstreme ødeleggelsen vil vende tilbake. Vi kommer til å forsikre oss om at de eksisterende tilhengerne får det de vil ha og forventer fra et Carmageddon-spill, og at en ny generasjon opplever gleden ved å sladde inn i et «cunning stunt», sa Neil Bamden fra Stainless Games da det nye spillet ble kunngjort.

Spillet lanseres via digital distribusjon, men det er ikke klart hvilke plattformer det kommer til.

Siste fra forsiden