Carmageddon til GOG

Er du gavmild på Kickstarter får du spillet «gratis».

Det ultravoldelige bilspillet Carmageddon er i ferd med å få en nyutgave, og utviklerne i Stainless Games har bedt originalens tilhengerskare om økonomisk hjelp for å sikre kvaliteten. Via folkefinansieringsnettstedet Kickstarter kan du sponse utviklingen, og Stainless ønsker å samle inn minst 400 000 dollar. Det er litt over 2,4 millioner kroner.

Som vanlig med spillrelaterte Kickstarter-prosjekter får man en rekke belønninger, fra skrivebordsbakgrunner og en ferdig kopi av selve spillet til muligheten til å få ansiktet sitt påklistret en uheldig fotgjenger i spillet.

Pass på at Video-Olsen ikke ser dette!

Nå er det klart at det originale Carmageddon-spillet fra 1997 snart vil lanseres på nettbutikken GOG. Ikke bare det, men hvis du sponser nyutgaven med mer 25 dollar eller mer på Kickstarter, får du gratis tilgang på den DRM-frie GOG-utgaven av originalspillet. Samme beløp gir deg også nyversjonen (og betatilgang før lansering), skrivebordsbakgrunner og tilgang på utviklerforumet. Uansett hvordan du velger å skaffe deg det kontroversielle bilspillet kan du se frem til å få ekspansjonspakken Splat Pack med på kjøpet. GOG-versjonen er forøvrig usensurert.

Carmageddon har mer å by på enn muligheten til å massakrere fotgjengere. Blant annet kan det skilte med svært åpne miljøer, med mange ruter til mål. Totalt inneholder det 23 forskjellige fartsmonstre, og over 30 baner. I tillegg har den britiske klassikeren massevis av sort humor.

Les også: Kronerulling for blodig bilsport
Les også: Det første kontroversielle spillet

Siste fra forsiden