Castle Crashers til Steam

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves.

Castle Crashers kom til Xbox 360 så langt tilbake som i 2008, og til PS3 sent i 2010. Nå er det endelig klart for en PC-lansering på Steam. PC-versjonen demonstreres for publikum i Valves Steam-område på Gamescom.

Dette er et todimensjonalt action/slåssespill, hvor du får kontroll over en liten ridder som må kjempe seg gjennom en haug av miljøer fulle av søte (men dødelige) fiender. Castle Crashers kan selvsagt spilles alene, men det er i samarbeid med opp til tre andre spillere at det virkelig tar av. Spillet har massevis av humor og flott, håndtegnet presentasjon.

Hjelp!

Steam-utgaven skilter med Steam-achievements, lokal og nettbasert flerspiller, integrert stemmekommunikasjon, støtte for håndkontrollere og alle de andre funksjonene som gjorde spillet til en suksess på konsoll. Det vil si over 30 nivåer, over 25 opplåsbare figurer, over 40 våpen og mye mer.

– Det kan hevdes at Castle Crashers blir for mye av det gode, med grunn slåsskamp som eneste innhold, men det ville aldri ha blitt sagt av noen som har spilt det. Jeg har spilt det og jeg har kost meg. Kanskje ikke så veldig mye alene, men mest over nett, og jeg kan tenke meg det er enda større underholdning å spille det med noen man faktisk kjenner. Castle Crashers er flerspillermoro på sitt reneste, ispedd humoristiske sluttbosser og lekker tegnet grafikk, skrev Daniel Paul Johansen Guanio i vår anmeldelse av Xbox 360-versjonen, hvor spillet ble tildelt en åtter.

Du kan lese mer om PC-versjonen på forumet til utviklerne, The Behemoth.

Siste fra forsiden