Chivalry møter Deadliest Warrior

Spartanere mot samuraier i lisensiert utvidelse for det blodige spillet.

Chivalry: Medieval Warfare er et førstepersons actionspill der spillerne får rollen som middelalderkrigere i blodig kamp med autentiske våpen. Spillet ble lansert i fjor høst, og utviklerne annonserte nylig at de har solgt 1,2 millioner kopier av spillet sitt.

Nå er det klart at spillet får en offisiell utvidelse basert på TV-serien Deadliest Warrior. Her får spillerne velge mellom seks historiske krigertyper og slåss så både fillene og hodene fyker for å finne ut hvilken av dem som var den farligste. For øyeblikket har utviklerne i Torn Banner Studios annonsert to av krigertypene, nemlig spartanere og samuraier.

I tillegg til de nye krigertypene skal pakken introdusere flere nye miljøer og spillmoduser. Det er for øyeblikket alt vi vet om den kommende pakken, men utviklerne planlegger å gi ut mer informasjon allerede i dag. I mellomtiden kan du ta en titt på annonseringstraileren, som ligger under artikkelen, eller besøke det offisielle nettstedet for å stemme på din favoritt av de to annonserte krigerne.

Utviklerne forsikrer forøvrig også om at de planlegger å fortsette å oppdatere hovedspillet, for de som foretrekker klassisk middelalderkamp.

Les også: Vikingene angriper i War of the Vikings
Les også: Anmeldelse av Mount & Blade: Warband

Uventet ekspansjon.

Siste fra forsiden