Climax viser nye spill

Guffen dukkegrøsser og Prince of Persia-aktig action.

Den britiske spillutvikleren Climax Studios har lagt ut bilder fra to ikke-annonserte spill på nettstedet sitt. Det ene spillet er et grøsserspill, mens det andre ser ut til å være et action/plattformspill.

Begge spillene ser ut til å være planlagt utgitt i år.

Grøsserspillet er kanskje det mest spennende. Spillet ser ut til å foregå i en slags dukkeverden, med dukkefigurer og lekemøbler. Men det ser alt annet enn barnslig ut, med mørke og ødelagte miljøer og gufne detaljer.

Grøss og gru.

Climax har blant annet grøsserspillet Silent Hill: Shattered Memories på rullebladet sitt, så de har god erfaring med å skremme spillere.

Spill nummer to, som går under beskrivelsen «character action platformer», vekker tydelige assosiasjoner til Ubisofts Prince of Persia-serie. Her ser vi arabisk-inspirerte miljøer og en akrobatisk helt, og det ser ut som handlingen sees fra siden.

Den britiske utvikleren har ikke røpet detaljer om de kommende spillene sine, eller fortalt hvorfor de har valgt å legge ut bilder av ikke-annonserte prosjekter på nettstedet sitt. Det kan tenkes det er et forsøk på å skape interesse rundt spillene, og dermed sikre seg en utgivelsesavtale for dem.

Vi vet heller ingenting om hvilke plattformer spillene kommer til.

Oppdatering: Climax har nå sagt at det Prince of Persia-aktige spillet var et prøveprosjekt de jobbet med sammen med Ubisoft, og at det ble droppet. De har nå fjernet disse bildene fra nettstedet sitt.

Les også: Disse utviklerne lager spill til PlayStation 4

Character Action Platformer. Forhåpentligvis får spillet en mer fengende tittel før lansering.

Siste fra forsiden