Command & Conquer får historiedrevet kampanje

EA lover historiebasert innhold i løpet av 2014.

Command & Conquer-serien har alltid hatt en sterk kampanjekomponent, gjerne med ekte filmsnutter. Derfor var ikke alle seriens tilhengere like begeistret for annonseringen om at det neste spillet i serien skulle bli et «free to play»-spill med flerspillerfokus. Nå har utviklerne lyttet til kritikerne:

– Siden annonseringen av spillet har det vanligste spørsmålet fra spillerne vært om vi vil levere nytt historiebasert innhold, og nå har vi lyttet. Vi synes det er kjempespennende å kunne levere involverende, høykvalitets kampanjeoppdrag som vil rulles ut i 2014, sier Jon Van Caneghem, som er visepresident hos Electronic Arts.

APA, EU og GLA

De første oppdragene skal visstnok følge Asia-Pacific Alliance som forsøker å stabilisere en stadig mer kaotisk verden. Samtidig blir European Union stadig mer ekspansjonistisk, mens ryktene går om at Global Liberation Army er involvert i flere blodige opprør som rammer begge fraksjonene. Du styrer en APA-gruppe sendt til et kraftig opprør mot en EU-backet diktator, for å finne ut hvem som egentlig står bak.

Electronic Arts har ikke sagt noe om hva de historiedrevne oppdragene eventuelt kommer til å koste. Command & Conquer lanseres senere i år, og mer informasjon kan du finne på spillets nettsted.

Vi tok en titt på Command & Conquer tidligere i år, og da trodde skribenten vår at spillet kunne bli et fint sanntidsstrategispill for nybegynnere.

Les også: Tilbakeblikk på Dune-serien, som inkluderer Command & Conquers forfar, Dune II

Siste fra forsiden