Company of Heroes 2 åpner betaslusene for alle i dag

Alt av progresjon blir med videre i den ferdige utgaven av spillet.

I løpet av tirsdag åpner Sega og Relic opp for at alle kan delta i betatestingen av Company of Heroes 2. Testen fortsetter helt til 18. juni, før Relic stenger ned alt for å gjøre den siste finpussen. Dette forteller utgiver Sega i en pressemelding.

Betatesten lar spirende strateger konkurrere mot andre i flerspillermodusen under andre verdenskrig. Man kan også rotte seg sammen med en venn i en egen samarbeidsmodus for å prøve å eliminere fienden. Totalt er det seks kart man kan spille på i betatesten, og man kan utforske nivåsystemet opp til nivå 45.

For å bli med i betaen laster man ned spillet via Steam. Spillet ligger i biblioteket med en utløpsdato om 14 dager.

Progresjonen lagres

Betatesten åpnes for alle.

Progresjonen man opparbeider seg her blir med videre i det ferdige spillet. Dette gjelder kun om man bruker samme Steam-konto som i betatesten, samt logger på i løpet av de 60 første dagene spillet er i salg..

Med kun seksten dager igjen til den endelige lanseringen regner vi med at spillet er så å si ferdig, og at dette er den siste stresstesten utvikleren må gjennom for å sikre at serverne ikke begynner å ryke den 25. juni.

Company of Heroes 2 kan skryte på seg en ganske turbulent utgivelseshistorie. Spillet var blant eiendelene som det avdøde utgiverhuset THQ solgte unna i konkursboet, og havnet da hos Sega.

Forgjengeren kom ut i 2006 og høstet god omtale for sin tilnærming strategisjangeren. Gamer.no var ikke mindre imponert enn andre, og anmelder Marius Jentoftsen trakk frem en 9/10 fra uniformlommen.

Les også: Sniktitt av Company of Heroes 2 Les også: THQ-eiendelene er nå solgt

Siste fra forsiden