Crysis 2 er tilbake på Steam

Nå bryter ikke lengre spillet Valves regler.

Crysis 2 ble trukket fra nettjenesten Steam i fjor sommer.

Bakgrunnen for dette, hevdet EA den gangen, var at Valve ønsket ikke å tillate at EA «etablerte et løpende forhold med kundene» for å informere dem om nye fikser og innhold til spillet.

EA ønsket altså å ha en direkte kontakt med spillerne, noe Valve ikke gikk med på, men EA oppga at de forhandlet om saken.

Det tilbakevendte spill

Nå har Crysis 2: Maximum Edition dukket opp i de digitale hyllene hos Steam, skriver Gamespot. De som tidligere har kjøpt Crysis 2 via Steam, får tilbud om å kjøpe den nye spesialutgaven til halv pris.

Årsaken til tilbakekomsten skal være, ifølge en uttalelse EA har gitt Gamespot, at den nye versjonen av spillet nå følger Steams retningslinjer.

Hvorvidt de andre EA-titlene som ble fjernet fra Steam kommer tilbake, slik som Battlefield 3, Dragon Age II og Mass Effect 3, kan de derimot ikke si noe om ennå.

Crysis 2: Maximum Edition inneholder i tillegg til hovedspillet fire opplåsbare elementer: bonus-XP med tilgang til forhåndslagede klasser, en spesialklasse, samt et lite knippe spesialgjenstander.

Med spesialutgaven av spillet får du også de to tilleggspakkene Retaliation og Decimation, som inneholder ni nye flerspillerkart og to nye våpen.

Les også: Slik blir Crysis 3 Les også: Anmeldelsen av Crysis 2

Siste fra forsiden