Crysis til konsoll

Konsollspillere ønskes velkommen til jungelen.

Det første Crysis-spillet kom opprinnelig kun til PC, og står fortsatt som et av de lekreste spillene på markedet. Dette er mye takket være spillets fokus på store og frodige jungelmiljøer. Handlingen foregår nemlig på ei tropisk øygruppe, der nord-koreanerne ypper seg mot amerikanerne. Men det hele blir avbrutt når utenomjordiske vesener går til angrep.

Nå er Crysis på vei til konsoll. Vi vet veldig lite om den nye versjonen, men har fått se en trailer hos GameTrailers. Den røper at spillet får flere nyheter.

Slik var Crysis på PC i 2007.

Disse inkluderer «nye nanodraktkontroller», nye visuelle effekter og ny lys og skyggelegging. Ellers ser spillet ut til å være trofast mot originalen på PC.

Konsollutgaven av Crysis kommer allerede i oktober, så det skulle ikke forundre oss om vi får mer informasjon om tittelen etter hvert. I mellomtiden kan du jo lese anmeldelsen av PC-versjonen, hvor vi blant annet sier ting som dette:

– På tross av at utviklerne kludrer det litt til på slutten, er Crysis et knallspill. Det er et spill absolutt alle som liker skytespill må spille, både fordi det rent teknisk sett overgår alt annet på markedet, og fordi de første ti timene leverer noe av det ypperste vi har sett innen skytespillaction. Det er lite som er så herlig og intenst som å leke katt og mus med fienden i jungelen, og den flotte kunstige intelligensen sørger for at leken ikke alltid er så forutsigbar som en skulle tro. Med de åpne områdene og de mange mulighetene gir Crysis deg mulighet til å spille på dine premisser, og det er alltid en god ting.

Siste fra forsiden