Dead Rising 3 bekreftet for PC

Zombiespillet vil ikke lenger være Xbox One-eksklusivt.

Capcom

I august i fjor avviste en representant for Capcom at det tredje spillet i den absurde zombie-serien Dead Rising noensinne ville komme til PC eller PS4. Nå har Capcom annonsert at det kommer til PC.

Spillet dukker opp på datamaskinen i sommer, og vil benytte seg av Steam. Det betyr at det støtter alle de vanlige Steam-greiene, inkludert samlekort, achievements og lagring i nettskyen.

I tillegg bekrefter Capcom støtte for høyere oppløsninger, og det blir selvsagt fortsatt mulig å spille i samarbeidsmodus.

For oss her i Norge betyr den nyannonserte Windows-versjonen at vi får tilgang på spillet tidligere, ettersom verken Xbox One eller Dead Rising 3 er offisielt lansert her til lands.

Ubehagelige minner fra Game of Thrones.

Når de vandøde våkner

Dead Rising 3 foregår i en stor og åpen by ved navn Los Perdidos, og handlingen skal finne sted ti år etter hendelsene i forgjengeren. Vi loves enorme mengder vandøde som må slaktes, og de skal i tillegg være smartere enn før.

I vår anmeldelse av Xbox One-versjonen fikk spillet en solid syver, og anmelder Espen Jansen sa blant annet følgende:

Dead Rising 3 er et godt og helsprøtt zombiespill som ikke tar seg selv så altfor seriøst. Capcom fortsetter med andre ord i den samme tralten de har hatt de siste syv årene, og nå som den gang er det to ting som gjelder: mange zombier og morsomme våpen.

Om du har spilt tidligere Dead Rising-spill og latt deg frustrere over knappe tidsfrister, kan vi forøvrig fortelle at klokka er valgfri i Dead Rising 3.

Siste fra forsiden