Dead Space 3 vises på E3

Electronic Arts byr på nye grøss i verdensrommet.

Electronic Arts har allerede bekreftet at Dead Space 3 er under utvikling, og nylig dukket det opp noen skjermbilder fra spillet. Nå har utgiveren bekreftet at de planlegger å vise det frem for første gang på sin E3-konferanse:

– Vi gleder oss til å avduke Dead Space 3 for hele verden på Electronic Arts' pressekonferanse neste uke, har en representant for selskapet fortalt nettstedet IGN.

Pressekonferansen finner sted på mandag, klokken 22 norsk tid. Spillet vil sannsynligvis også demonstreres på selve messen, hvor vi vil ha tre journalister til stede om ikke vekterstreiken stikker kjepper i hjulene våre.

Lekket bilde fra spillet.

For øyeblikket vet vi ikke særlig mye om spillet, men det ryktes at det vil få samarbeidsflerspiller. I så fall er sjansene store for at Isaac Clarkes partner vil hete John Carver. Tidligere har det dukket opp rapporter om at mye av spillet vil finne sted på den forfrosne planeten Tau Volantis, hvor Clarke må bekjempe «the hive mind».

Både Dead Space og Dead Space 2 fikk god mottakelse her på Gamer.no. Det første spillet leverte et tungt og til tider klaustrofobisk grøssereventyr ombord på romskipet USG Ishimura, mens oppfølgeren leverte en langt mer actionpreget hevnhistorie satt til Saturns måne Titan.

Dead Space 3 blir neppe det eneste prosjektet Electronic Arts vil presentere på deres E3-konferanse. Vi vet at de vil vise frem alt fra SimCity til Crysis 3, men E3 er ikke E3 uten en overraskelse eller to.

Les også: Anmeldelse: Dead Space 2
Les også:Dead Space 3 blir en kald fornøyelse

Siste fra forsiden