Deadlight til Steam

Snart hopper plattformspillet fra Xbox 360 til PC.

I sommer kom plattform/hjernetrimspillet Deadlight til Xbox 360. Der var det en del av Microsofts Summer of Arcade. Nå er spillet på vei til PC, via Valves distribusjonstjeneste Steam. Der vil det lanseres 25. oktober.

Deadlight foregår i en alternativ utgave av 1986, der en mystisk sykdom har forvandlet store deler av menneskeheten til zombier. Her får du rollen som Randall Wayne, en mann som krysser den amerikanske vestkysten i håp om å finne trygghet.

PC-versjonen skal få oppgradert grafikk og en ny marerittmodus. I tillegg får kundene hele lydsporet med på kjøpet.

Deadlight fikk ikke noen super mottakelse av vår anmelder, Andrine Vold Fangberget, da det kom til 360. Hun ga det karakteren 6, og konkluderte anmeldelsen slik:

– Deadlight er et pent zombiespill med lite action, lite gåteløsing og en uengasjerende historie. Det føles veldig tidkrevende, på tross av at det bare er 4-5 timer langt, og er heller ikke spesielt givende. Om du likevel har litt penger til overs er det verdt å spille hvertfall første del av historien. Her klarer de å engasjere, og vanskelighetsgraden er ikke verre enn at du kan komme deg gjennom det meste uten å dø alt for mange ganger.

Les også: Dårleg sommar for Arcade
Les også: Anmeldelse: Limbo

Siste fra forsiden