Deadly Premonition 2

Deadly Premonition 2 kommer i sommer

I en pressemelding forteller Rising Star Games og utvikler Toybox at oppfølgeren til kultspillet Deadly Premonition, Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise kommer 10. juli. Spillet kommer kun til Nintendo Switch.

En ny trailer ble sluppet i samme slengen. Den ser du over.

Oppfølgeren er satt til Boston i 2019, og historien fokuserer på FBI-agent Aaliyah Davis som tar opp igjen en gammel etterforskningssak. Underveis skal historien krysse veier med historien til Francis York Morgan, som skjedde 14 år tidligere i New Orleans. Spillet fungerer altså både som en forløper og en oppfølger til Deadly Premonition.

Ingen skateboard her?
Toybox

Pressemeldingen lover et åpent eventyr, der du får utforske byen Le Carré enten til fots – eller skateboard, tydeligvis. De legger såpas vekt på skateboardingen at et eget punkt i pressemeldingen handler om at du kan oppgradere det for å få bedre hastighet og triksing. Ellers nevnes flere minispill som bowling, båtturer og …ja, faktisk enda mer skateboarding.

Deadly Premonition var et av 2010s merkeligste spill, og fikk alt fra grusende slakt til uhemmet hyllest av kritikerne. På tross av labre produksjonsverdier fant mange mye å like i spillet, noe som har gitt det en status som kultspill.

Lenge påtenkt oppfølger

En oppfølger til Deadly Premonition har vært noe regissør og frontmann Hidetaka «SWERY» Suehiro har tenkt på lenge. I et intervju i 2012 snakket om at han gjerne vil lage en oppfølger, og fortalte om noen planer:

– I Deadly Premonition prøvde jeg å fokusere på livsstil og forhold mellom figurene, og opplevelsen av disse tingene i spillet. Tilfeldigvis ligger det også et mordmysterium der også, men jeg ønsket virkelig at folk skulle oppleve de dagligdagse tingen. I det nye spillet er dette noe som også kommer til å være viktig.

– Jeg møter produsenten fra Deadly Premonition én gang i måneden for å snakke om diverse ting. Det er ting jeg finner på som produsenten sier nei til. Jeg foreslo at Deadly Premonition 2 burde fungere som om Deadly Premonition aldri eksisterte. Jeg ville begynne på null, men produsenten sa jeg ikke kunne gjøre det. […] Han sa at fansen elsket York, så jeg måtte fortsette med ham.

LES OGSÅ: Få spill gjør meg like varm i hjertet som 7 av 10-spill »

Siste fra forsiden