Demo for skrivebordsgeneraler

Nå kan du endelig teste strategispillet Panzer Corps.

Panzer Corps er en åndelig oppfølger til SSI-klassikeren Panzer General, og er et turbasert strategispill satt til andre verdenskrig. I enspillerkampanjen følger du de tyske styrkene i en serie historiske oppdrag, samt noen «hva om»-oppdrag hvor du blant annet får oppleve en tenkt invasjon av Storbritannia og USA.

Spillet skilter også med flerspillermodus. I de fleste oppdragene er målet til den ene av spillerne å angripe, mens den andre må forsvare seg. Dermed er opplevelsen helt forskjellig avhengig av hvilken side du spiller.

Da jeg anmeldte strategispillet Panzer Corps tidligere i år, fikk det en varm anbefaling, og jeg mente at på tross av spillets tilsynelatende kompliserte ytre passet det for alle typer spillere og ikke bare de mest strategiinteresserte.

Frankrike i trøbbel.

På det tidspunktet var det imidlertid ingen demo tilgjengelig, slik at spillere uten stor kjennskap til sjangeren kunne teste det for å se om det virkelig var noe for dem.

Nå har demoen endelig kommet, og den er ganske omfattende. Den inkluderer de seks oppdragene fra øvingsdelen, og selv om disse begynner ganske enkelt blir de raskt større og mer intrikate. I tillegg får du hele Polen-scenariet og en liten smakebit av Norge-scenariet. Det er også mulig å teste redigeringsverktøyet som lar deg designe egne scenarier.

Utgiver Matrix Games har listet opp endel steder å laste ned demoen på nettstedet sitt. De håper også å tjene litt på den økte oppmerksomheten rundt spillet ved å halvere prisen i en kort periode.

Siste fra forsiden