Den vakre Skyrim-modifikasjonen Enderal utvides

Utvikleren lover opptil 20 timer med nye oppdrag, nytt utstyr og nye historier.

For noen måneder skrev vi om The Elder Scrolls V: Skyrim-modifikasjonen Enderal: The Shards of Order, som vår skribent Mikkjell Lønning anbefalte på det sterkeste. Den omfattende «modden» er allerede på størrelse med spillets offisielle utvidelser, og nå forteller utvikleren at enda mer innhold er på vei.

Introduserer kuttet innhold

Enderal: Forgotten Stories byr på nye utfrodringer.
SureAI

Enderal: Forgotten Stories vil ifølge prosjektsjef Nicloas Lietzau by på opptil 20 timer med nytt innhold, og skal i tillegg forbedre en rekke elementer fra hovedspillet. Utvidelsen dykker dypere inn i Enderals historie, og vil blant annet introdusere deler som måtte kuttes fra modifikasjonens opprinnelige lansering.

Spillere kan vente seg en haug med både store og små oppdrag, som blant annet vil avsløre mer om det innflytelsesrike lauget Golden Sickle og den mystiske kulten Rhalâta.

Ellers lover Lietzau nye våpen og rustninger, muligheten til å lære flere egenskaper og lage bedre gjenstander og til og med en hemmelig avslutning på Enderals hovedoppdrag.

Anbefaler spillere å begynne på nytt

Enderal: Forgotten Stories.
SureAI

Ifølge prosjektsjefen blir det mulig å videreføre fremdriften sin fra den opprinnelige modifikasjonen til den kommende utvidelsen, men han anbefaler likevel å begynne forfra igjen:

– Vi anbefaler å begynne på nytt, spesielt for de som ønsker å låse opp den hemmelige slutten. Forgotten Stories er designet og balansert slik at den passer inn i og forbedrer hovedspillet i stedet for å være en enkeltstående opplevelse.

Forgotten Stories skal etter planen lanseres neste år, men ettersom Lietzau i hovedsak jobber med utvidelsen på egen hånd – med litt hjelp fra SureAI, gjengen bak Enderal – ønsker han foreløpig ikke å gi en endelig slippdato.

Skyrim blir trolig å finne på Nintendo Switch.
Bethesdas Todd Howard har latt seg imponere av den kommende konsollen »

Siste fra forsiden