Denne Uncharted 4-overraskelsen tok oss på senga

Vi røper en liten artighet.

Advarsel: Vil du oppleve øyeblikket helt på egen hånd, bør du ikke se videoen helt i toppen av artikkelen.

Tirsdag 10. mai slippes Uncharted 4: A Thief's End for salg. Spillet har allerede rukket å pådra seg trampeklapp fra en nesten samlet spillpresse – også av oss her på bruket.

Det var også en liten sekvens helt på begynnelsen av spillet som sjarmerte undertegnede ganske mye. Uten å gå for mye i detalj kan vi si at det er en liten artighet, som ikke røper noe spesifikt i hovedhistorien. Det er kun en morsomt liten overraskelse som du kan se i videoen øverst.

God mottagelse

I Uncharted 4 følger vi en aldrende og pensjonert Nathan Drake som etter sigende skal legge ut på sitt siste eventyr. Her får vi for første gang stifte bekjentskap med hans bror, Sam, som blir med på heltens eventyr.

Her på bruket likte vi spillet veldig godt. Vår anmelder gav det en nier på tierterningen, og kalte det det «det mest finslipte spillet i serien».

– Balansegangen mellom å by på noe nytt, og det å ikke gå for langt unna Uncharted-kjernen, mestres på godt vis. Ja, vi har sett det meste før, men ikke like velsmurt og blankpolert som dette, konkluderer vår anmelder.

Les hele anmeldelsen av Uncharted 4: A Thief's End »

Siste fra forsiden