Descent-aktig action i Retrovirus

Nytt actionspill henter inspirasjon fra gammel klassiker.

Retrovirus er et actionspill som følger i fotsporene til Interplay-klassikeren Descent. Her får du frihet til å bevege deg i alle retninger (six degrees of freedom), og må navigere deg gjennom kompliserte, tredimensjonale miljøer.

Virtuell verden.

Handlingen foregår i en virtuell representasjon av et datasystem, og du får kontroll over et antivirusprogram som tilfeldigvis minner veldig mye om et romskip. Målet er å bli kvitt et skummelt virus som har infisert systemet. Underveis kan du skreddersy programmet ditt med ulike «plugins», slik at det passer din spillestil og spesifikke situasjoner.

Spillet skilter med en omfattende enspillerkampanje hvor du både må delta i heftige kamper og løse omfattende nøtter. Denne kan også spilles i samarbeidsmodus, og spillet har også en egen, konkurransefokusert flerspillerdel. Her har utviklerne hentet inspirasjon fra de actionorienterte skytespillene fra sent på nittitallet.

Utvikler Cadenza Interactive har ikke gitt noen informasjon om når spillet deres skal bli ferdig, men forteller at det kun er under utvikling for PC så langt. Sannsynligvis blir det lansert via digital distribusjon på portaler som Steam.

Du kan følge utviklingen på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden