– Det blir ikke mer Wet

Bloddekte, sexy heltinner er visst ikke i tiden.

Quentin Tarantino er en av vår tids mest anerkjente filmskapere, og porteføljen hans inneholder suksesser som Pulp Fiction, Reservoir Dogs og Inglourious Basterds. Et av særtrekkene hans er å sette sterke kvinner i ledende roller, noe Uma Thurmans hovedrolle i Kill Bill-filmene kanskje er det beste eksempelet på.

Derfor var det ikke særlig overraskende at noen valgte å lage et spill som omtrent var basert på Thurmans tolkning av «The Bride» i disse filmene. Wet prøvde veldig mye nytt, og lyktes med en del av det, men ble aldri noen virkelig slager for vår anmelder Marius. Han var nok ikke alene om å mene det.

Wet gjorde mye nytt.

Skal vi tro CVG så får spillet nemlig ingen oppfølger. Kilden skal være CV-en til en viss Ian Cormier, som tidligere jobbet på den annonserte oppfølgerne. Der omtales spillet som kansellert.

Ifølge siden skal en rekke ansatte ha dratt fra utvikler Behaviour Interactive i mars og april i år, blant annet for å bli en del av Eidos Montreal, et studio rett i nærheten. Nettstedet skriver at også andre CV-er på nettstedet LinkedIn omtaler Wet 2 som et tidligere prosjekt. Alt tyder altså på at prosjektet har blitt skrinlagt.

Behaviour Interactive har mange baller i lufta for øyeblikket. Selskapet, som er Canadas største uavhengige spillstudio, har spesialisert seg på eventyrspillversjoner av kjente filmer og konsepter. Tidligere i år gav de blant annet ut spillmatiseringen av kritikerroste Rango.

Hadde Wet fortjent en oppfølger i deres øyne?

Siste fra forsiden