Det neste PUBG-brettet har fått sitt offisielle navn

Oppdatert: Nå kan du laste ned testklienten for Sanhok.

PUBG Corp.

Oppdatering 10. mai: Den nye eksperimentelle serveren er nå tilgjengelig for nedlasting. Dersom du eier Playerunknown's Battlegrounds finner du testklienten i spillbiblioteket ditt, under navnet PUBG: Experimental Server.

Testing av Sanhok-brettet begynner 04:00 fredag 11. mai og varer frem til 13:00 mandag 14. mai.

Opprinnelig sak følger.

Playerunknown's Battlegrounds' tredje brett nærmer seg lansering, og i den forbindelse har PUBG Corp. avduket brettets offisielle navn. Gjennom flere runder med lukket testing har den lille øya kun vært kjent som Codename: Savage, men dens egentlige navn er Sanhok.

Navnet Sanhok er en kombinasjon av ordene «moro» og «kylling».
PUBG Corp.

Som kjent fra tidligere er brettet inspirert av ulike øyer i Sørøst-Asia, og det er også fra denne regionen utvikleren har tatt navnet. I en melding på PUBGs Steam-side forklarer PUBG Corp. at Sanhok er en kombinasjon av det thailandske ordet for moro –สนุก – og det filipinske ordet for kylling – manok.

Klart for åpen testing

Samtidig med avsløringen av navnet kunngjorde PUBG Corp. en åpen test av brettet, som går av stabelen denne uken. Absolutt alle som eier PUBG får fritt utforske Sanhok fra klokken 04:00 fredag 11. mai til klokken 13:00 mandag 14. mai.

For å delta må du laste ned versjonen av spillet som heter Experimental Server fra Steam. Denne vil legges automatisk til i spillbiblioteket ditt etter hvert – dersom du eier PUBG – og krever ikke at du registrerer deg noe sted.

Hva slipplanene angår forteller utvikleren at brettets offisielle lansering bare er noen måneder unna. Innen den tid håper teamet å få inn tilbakemeldinger fra fansen, slik at nødvendige endringer kan utføres i god tid.

Vi likte Sanhok svært godt da vi prøvde det tidligere i år.
Vår skribent omtalte brettet som PUBGs desidert beste »

Siste fra forsiden