Dette ble forrige ukes mest leste brukeranmeldelse

Leseren får en t-skjorte og et spill fra Gamer.no.

En av de store nyhetene ved lanseringen av nye Gamer.no på torsdag var gjensynet med leseranmeldelser. De som har fulgt oss en stund husker sikkert at vi hadde et slikt tilbud for mange år siden, men dette forsvant dessverre samtidig med at nettstedet fikk nye eiere i 2009.

Din mening er viktig

Lesernes egne spillopplevelser og meninger vil være et viktig tilskudd til Gamer.no i tiden fremover. Derfor har vi opprettet en feed for brukeranmeldelser på forsiden. Vi plasserer også lesernes vurdering rett ved vår egen i anmeldelsene og synliggjør din mening inne på produktsidene.

Vi har lovet å løfte frem de beste anmeldelsene på forsiden vår og belønne de mest populære tekstene med premier hver eneste uke.

Sist uke var det «iRavi»s anmeldelse av Ratchet & Clank: A Crack in Time som trakk flest lesere. Brukeren gir spillet 9 av 10, og konkluderer med at dette er «et storslagent eventyr uten like»:

– Det er det eneste spillet som fortsatt presterer å levere action, plattformhopping og en god historie i en og samme pakke. Det har alt på plass,de små, men viktige detaljene, i motsetning til seriens sorte får, Ratchet: Gladiator, mener «iRavi».

Vi gratulerer! En Gamer.no-t-skjorte og et spill er på vei i posten.

Slik skriver du din egen anmeldelse

Har du lyst til å dele dine spillerfaringer med andre lesere? Da klikker du bare på «skriv anmeldelse» på produktsiden, ved vår karakter i anmeldelsene, i oversikten over alle brukeranmeldelser eller nederst i listen over brukeranmeldelser på forsiden. Deretter søker du opp det spillet du vil skrive om, velger karakter og skriver en begrunnelse.

Eller du kan trykke her:

Skriv din egen anmeldelse

Her kan du se alle brukeranmeldelsene på Gamer.no.

Les også
Anmeldelse: Ratchet & Clank: A Crack in Time

Siste fra forsiden