Dette heter Hitman 5

Nytt spill i serien har fått navn og plattformer.

I slutten av mars bekreftet danske IO Interactive at man jobbet med et nytt Hitman-spill, det femte i rekken. Nå har nye detaljer dukket opp.

Utgiver Square Enix har ifølge GameSpot bekreftet navnet, som blir Hitman Absolution. Spillet kommer til Xbox 360, PlayStation 3 og PC – men vi har så langt ikke fått et bekreftet slippvindu.

Teaser.

Det som imidlertid er temmelig sikkert, er at spillet vises under E3 i Los Angeles om en måneds tid. Der er vi på plass, og vi satser på å kunne skrive hjem om hvordan Absolution er i spillbar form.

Utgiveren har også lagt ut en liten teaser på Youtube (se videovindu). Her ser vi Mr. 47 skru på en lyddemper, en klapperslange som kveiler seg rundt en pistol og en strekkode som blant annet inneholder datoen når E3 starter i juni (07.06.11).

Det vi vet om Absolution er at Mr. 47 tar på seg sitt farligste oppdrag så langt. Han er forrådt av de han stolte på, og jaget av politiet, i midten av en mørk sammensvergelse. Dermed er det klart for en actiontung søken etter sannheten.

Dette er det første spillet i serien siden Hitman: Blood Money fra 2006, der vår venn jobbet i alt fra New Orleans til det Hvite hus.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden