Dette spillet krever ekstern harddisk på Wii U Basic

LEGO City Undercover overgår størrelsen på den innebygde disken.

Oppdatering kl. 14:11: Nintendo har bekreftet at de med 8 GB-utgaven av Wii U må benytte seg av en ekstern harddisk om de vil laste ned spillet. Derimot kan de med 32 GB-utgaven av konsollen makte å presse spillet inn på harddisken, ettersom spillets totale størrelse er på 19 GB.

Opprinnelig sak følger:

Har du planer om å laste ned LEGO City Undercover fra Wii Us eShop når det slippes mot slutten av mars, bør du ha en ekstern harddisk på lur. Ifølge spillets offisielle side trenger man nemlig mer enn bare konsollen for å få tilgang på den digitale utgaven av spillet.

Wii U kommer i to utgaver med ulik lagringskapasitet, 8 GB og 32 GB, men i realiteten er kapasiteten et par hakk mindre på grunn av plass øremerket for operativsystem og brukerprofil.

Det er ikke urimelig å se for seg at flere Wii U-spill kommer til å kreve ekstern lagring etter hvert som spillene blir større og større. Wii U-ens diskdrev leser for øvrig et egenstøttet diskformat der hvert lag har 25 GB med plass, ikke ulikt en Blu-ray-plate.

LEGO City Undercover er ett av Wii U-konsollens mest etterlengtede spill for øyeblikket.

Klossete tumleplass

LEGO City Undercover er et sandkassespill utviklet av LEGO-veteranene Traveller’s Tales søsterstudio, TTFusion. Du hopper inn i klosseskoene til Chase McCain og romsterer rundt i en stor LEGO-by. Spillet virker å spille mye på humor og spillmekanikker som ikke hadde vært malplassert i et Grand Theft Auto-spill.

Spillet ble for første gang vist frem under E3-messen i fjor. Spillet kommer kun til Wii U, den 28. mars.

Vi har tatt kontakt med Nintendo for å høre om dette også gjelder den europeiske utgaven, og om 32 GB-modellen også krever en ekstern harddisk for å laste ned spillet.

Les vår test av Wii U-konsollenLes oversikten over utgivelsene i mars

Siste fra forsiden