Diablo III-beta i sommer

Blizzard tar sats på å gi deg en enda varmere sensommer - i Helvete.

Det er ikke rent få som har ventet på en oppfølger siden Diablo II slapp i år 2000. Jeg tok nylig en titt på klassikeren og gjorde rede for hvorfor jeg synes det er et av tidenes beste spill, og klør nok minst like mye som resten etter å få sette meg ned med neste del av sagaen. Heldigvis ser det ut til at Blizzard vil bistå oss med det i løpet av året.

Mange er skeptiske til hvor dystert Diablo III blir.

CVG skriver at den legendariske amerikanske utvikleren, som også har spillserier som Warcraft og Starcraft på samvittigheten, planlegger å gi oss en betaversjon av Diablo III i løpet av året. Nærmere bestemt tredje kvartal, som strekker seg fra juli til september.

Selskapet jobber angivelig på spreng med å ferdigstille actionspillet, og har lyst til å få det ferdig i løpet av året. I kjent stil ønsker de likevel ikke å binde seg til et slippvindu, og det kommer ingen lovnader om at spillet faktisk kommer i år. Dette går opp med tidligere meldinger fra søsterselskapet Activision, som har hevdet at det ikke blir noe Diablo III før neste år.

I Diablo-serien styrer du en av et knippe valgfri helteklasser i jakten på djevelen selv. Dette tar deg gjennom eksotiske omgivelser på jakt etter bedre utstyr, slik at du til slutt kan ta opp kampen med kongen av Helvete. Et annet viktig aspekter av serien har vært omfattende støtte for nettspilling i små grupper. Diablo III utgis til PC og Mac, men det forventes også at en konsolltolkning av konseptet vil komme før eller siden.

Lurer du på hvilke andre spill som er på vei? Ta en titt i Spillkalenderen!

Siste fra forsiden