Diablo møter Left 4 Dead i Forced

Dansk studio går til Kickstarter for å ferdigstille nytt spill.

Den danske spillutvikleren BetaDwarf har i to år jobbet med et spill som heter Forced. Nå har de bestemt seg for å be om hjelp til å få midlene som skal være nødvendige for å fullføre spillet, og dermed har de tatt turen til Kickstarter.

Totalt ber de om 40 000 dollar (litt under 230 000 kroner) på folkefinansieringsnettstedet. Om du velger å støtte utviklingen får du ulike belønninger avhengig av hvor mye du gir. Disse inkluderer alt fra en kopi av det ferdige spillet til muligheten til å få portrettet ditt hengt opp på utviklernes toalett.

– Kickstarter gir oss også en mulighet til å vise spillet for et enormt publikum, som er sultne etter nye ting. Så vi har både mulighet til å sikre finansieringen for å fullføre spillet, samtidig som vi kan vise de nyeste funksjonene fra vårt lekre spill, til kommende fans og kjøpere, forklarer BetaDwarfs Steffen K. Grønning i en pressemelding.

Slik ser spillet ut.

Forced er et gladiatorspill der du jobber sammen med opp til tre andre spillere for å overleve et variert sett utfordringer i ulike arenaer. Ettersom teamet ditt vinner kamper kan du skreddersy figuren din og forbedre kampegenskapene hans eller hennes.

BetaDwarf forteller at de er stolte av kampsystemet sitt, som skal være dypt samtidig som det er lett å lære. I tillegg er lagarbeid svært viktig om du ønsker suksess. Mer informasjon finner du i Kickstarter-videoen under artikkelen.

Spillet er også på Valves Greenlight-tjeneste, der det visstnok gjør det godt. Det er ifølge utviklerne blant de øverste 3% av spillene på Greenlight. På spillets Greenlight-side, hvor du kan melde din interesse for å kjøpe spillet på Steam, snakkes det om en lansering i februar. I utgangspunktet kommer spillet til PC, men utviklerne ønsker også å lage versjoner til konsoll.

Les også: Vil du bli helt eller tjuvradd
Les også: Dansker trenger Kickstarter-hjelp

Siste fra forsiden