Dinosaurspill med ny motor

Nå er det Unreal-motoren som skal drive Primal Carnages skrekkøgler.

Primal Carnage er et flerspillerorientert førstepersons actionspill der mennesker møter dinosaurer i åpne slagmarker. Enten du spiller som menneske eller reptil, er du avhengig av å samarbeide med dine lagkamerater. Dinosaurene er kanskje store og sterke, men menneskene har massevis av skytevåpen som utjevner oddsene.

Lekker video.

Spillet har også en egen modus der dinosaurene spilles av datamaskinen, og mindre grupper mennesker må overleve mens de forsøker å oppnå visse mål.

Hvem vinner?

Opprinnelig var det meningen at Primal Carnage skulle bygges på den relativt ukjente spillmotoren Unigine. Nå har imidlertid utviklerne hoppet over til Unreal Development Kit fra Epic, og det har de feiret med en ny video og nye bilder fra spillet.

En av fordelene med Unreal-motoren er at det blir lettere for utviklerne å lage konsollutgaver av spillet (som for øyeblikket er under utvikling primært for PC). Utviklerne har ikke gitt oss noen lanseringsdato å se frem til, men forteller at Primal Carnage er spillbart, og at de vil demonstrere det 1. november.

Siste fra forsiden