Direct2Drive svelges av GameFly

Og det kan få konsekvenser for kundene.

Den amerikanske tjenesten Direct2Drive vant tidligere i år vår store test av digitale spilldistributører. Vi synes kombinasjonen av lav pris og stort utvalg gjorde tjenesten til den beste på nettet, selv om den kanskje ikke er like populær som hovedkonkurrenten Steam.

Nå er det imidlertid store forandringer på gang for Direct2Drive. Tjenesten har vært eid av det amerikanske selskapet GameFly en stund, og fra januar av blir hele sulamitten integrert i GameFlys egen distribusjonstjeneste.

Du bør laste ned spillene dine.

Dette kan få konsekvenser for deg som kunde. På nettet advarer nemlig Direct2Drive om at noen av de eldre spillene som har vært solgt på tjenesten ikke umiddelbart vil legges til GameFly-tjenesten. De hevder at spillene vil legges til senere, men for å være sikker anbefales du å laste ned installasjonsfilene og kodene til ting du har kjøpt før overtakelsen i januar.

GameFly vil heller ikke støtte andre typer innhold som har blitt solgt på Direct2Drive. Det inkluderer spillguider, så om du har noen slike på kontoen din bør de lastes ned nå. Hvis ikke mister du dem rett og slett.

Mer informasjon om forandringene og hva du bør gjøre hvis du er Direct2Drive-kunde, finner du i et Frequently Asked Questions-dokument på D2D.

Siste fra forsiden