Dishonored får ekstra innhold

Første innholdspakke er ute før julenissen ramler ned pipa.

Om du allerede har utforsket hver minste krik og krok i Dishonored kan du glede deg til desember. Da kommer nemlig den første av tre planlagte utvidelsespakker som skal gi snikesultne spillere litt mer å pludre med. Dette melder Bethesda i en pressemelding.

Den første pakken heter Dishonored: Dunwall City Trials og inneholder ti utfordringskart, hver med sin unike utfordring som skal teste kampferdighetene dine og hvor god du er til å snike deg usett rundt, . Her skal du kjempe i en kamparena mot fiender, øve deg på å myrde folk fra luften, samt sjekke om du klarer å holde deg innenfor klokkekravet. Hele sulamitten drar med seg nye trofeer og en nettbasert toppliste, slik at du kan sjekke hvordan du ligger an. Pakken slippes samtidig på Windows, PlayStation 3 og Xbox 360.

Historiedrevne utvidelser kommer senere

De to resterende pakkene vil derimot by på hver sin historiedrevne kampanjedel. Disse kommer ikke før i 2013.

Det første skjermbildet fra Dunwall City Trials. (Bilde: Bethesda)

I den andre utvidelsen får vi stifte bekjentskap med Daud og hans gjeng med overnaturlige snikmordere, kalt The Whalers. Ved å hoppe inn i Dauds sko får vi tilgang til nye våpen, egenskaper og duppedingser. Det loves at hvordan du spiller, og hvilke valg du tar, vil påvirke hvordan historien ender – noe som også var en del av hovedspillet. Denne pakken skal komme på vårparten 2013 til alle plattformer.

Bethesda frigjorde ikke noe info om den tredje pakken.

Dishonored har fått trampeklapp fra et samlet kritikerkor her i Norge. Selv knaket vi til med en nier og kalte spillet «et kjærlighetsbrev til alle som har savnet snikespill i førsteperson.». Vi får håpe utvidelsene makter å holde samme standard.

Les også: Anmeldelse: Dishonored Les også: Din spillestil avgjør lengden på Dishonored

Siste fra forsiden