Dishonored gjør det bedre enn ventet

– Vi har helt klart en ny serie, forteller Bethesda.

I en uttalelse til nettstedet Destructoid forteller Bethesdas PR-sjef Pete Hines at høstens kritikerroste snikespill Dishonored gjør det godt. Faktisk gjør spillet det mye bedre enn forventet.

– Jeg kan fortelle at salget av Dishonored går langt over hva vi hadde forutsett, noe som er særs kult med tanke på at dette er en ny lisens som har konkurrert med en mengde veletablerte serier dette kvartalet, forteller Hines.

Uttalelsen kommer i etterkant av den amerikanske salgsstresshelgen, Black Friday, der folkene på den andre siden av Atlanterhavet går mann av huse for å få det nyeste så billig som mulig. Dishonored toppet salgslisten på Steam i helgen, og skal også ha gjort det uhorvelig bra i spillbutikker i samme periode.

– Det har også solgt veldig godt på den andre siden av sjøen, sier Hines.

Godt salg = ny serie

Bethesda tar det gode salget som et tegn på at spillere gjerne vil se mer i samme bane, og har en gledelig nyhet til alle som ikke er tilfredsstilte med bare ett Dishonored-spill.

– Vi er svært fornøyde, og setter stor pris på alle fansene som har støttet Dishonored og Arkane. Vi har helt klart en ny serie her, røper Hines.

Vi kan vente oss mer av dette.

Dermed kan vi nok vente oss mer skyggelusking i Dunwall fra Bethesda i fremtiden.

Før den tid planlegger Arkane å slippe nedlastbart innhold til spillet. Den første pakken, kalt Dunwall City Trials kommer allerede 11. desember, og lar spilleren prøve seg på ti utfordringskart som skal teste ferdighetene.

Dishonored fikk knakende god kritikk her på på bruket da det ble sluppet tidligere i høst. Gamer.no belønnet det ambisiøse spillet med 9 av 10, og kalte spillet «et kjærlighetsbrev til alle som har savnet snikespill i førsteperson.»

Les også: Anmeldelse: Dishonored Les også: Dishonored får ekstra innhold

Siste fra forsiden