Divinity feirer ti år med samlerutgave

Tre gode rollespill relanseres i Divinity Anthology.

Det er ti år siden Kristian Aasgaard lot seg fengsle av rollespillet Divine Divinity, og siden debuten i 2002 har serien utviklet en stor tilhengerskare og fått to nye spill. Beyond Divinity var den første oppfølgeren, før serien tok steget fra 2D til 3D med Divinity II: Ego Draconis. Det ble etter hvert kraftig utvidet og relansert som Divinity II: The Dragon Knight Saga.

I forbindelse med seriens jubileum har de belgiske utviklerne i Larian nå lansert en samlepakke med Divine Divinity, Beyond Divinity og Divinity II: The Dragon Knight Saga. Pakken inkluderer to CD-er med musikk fra spillene, en 130-siders bok om utviklingen, plakater og klistremerker med Divinity-relatert kunst, og koder med unike greier for de to kommende spillene Divinity: Dragon Commander og Divinity: Original Sin.

Fristet?

Selve spillene fås i to utgaver, nemlig DRM-frie versjoner og Steam-versjoner. Divinity 2-utgaven i pakken er dessuten en nyversjon som kalles Divinity II: Developer's Cut. Den inkluderer massevis av bonusinnhold, slik som en original utviklermodus hvor du kan bruke tekstkommandoer for å teste alt mellom himmel og jord og dokumenter, kunst og annet fra utviklingen.

Pakken har blitt produsert i 25 000 eksemplarer, og er visstnok i skrivende stund på vei til butikker i flere europeiske land, inkludert Norge. Den kan også kjøpes i et begrenset antall direkte fra utviklerne selv, og da får du skapernes signaturer med på kjøpet.

Senere denne måneden vil en litt mindre eksklusiv digital utgave av pakken bli tilgjengelig på Steam. Dessuten vil Divinity II: Developer's Cut komme i salg på GOG, som allerede har de to første Divinity-spillene på tjenesten.

Oppdatering: Du kan nå betale (nesten) hva du vil for en digital utgave av Divinity Anthology på GOG.

Les også: Sniktitt: Divinity: Original Sin
Les også: Sniktitt: Dragon Commander

Beskrivelse av pakken.

Siste fra forsiden