Døden trenger en pust i bakken

Utgiverne kaller Darksiders 2-utsettelsen «gode nyheter».

Det må være lov å anta at en del av dere satt klare til å rulle ned persiennene i sommer for å leke med Death, der han plukker opp stafettpinnen etter broren War i Darksiders 2. Slippdatoen i juni må vi likevel se langt etter.

Oppfølgeren til det populære actioneventyret fra 2009 er utsatt med drøye to måneder, til august, ifølge Eurogamer. Årsaken er enkelt og greit at utviklerne trenger mer tid til å kvitte seg med spillfeil og polere sluttproduktet, og de beskriver faktisk utsettelsen som gode nyheter.

Døden, altså. For en type.

– Mer tid = bedre kvalitet

– Dette er glimrende nyheter for utviklerne. Det gir dem ekstra tid til å polere spillet, så de kan forsikre seg om at alle aspektene av Darksiders 2 møter de strenge kravene de sikter seg inn mot. I spillutvikling betyr mer tid alltid bedre kvalitet, sier THQs samfunnssjef Mathew Everett i en uttalelse.

Ellers skal det meste være ved det samme. Darksiders 2 gjenforteller historien om apokalypsen som diktet i Darksiders, men altså gjennom perspektivet til Døden, en av apokalypsens fire ryttere.

Darksiders 2 utgis til Windows, Xbox 360 og PlayStation 3 i løpet av august i år.

Les også: THQ avkrefter kanselleringsrykter
Les også: THQ lover å levere 2014-spillene

Siste fra forsiden