Podkast

Doublejump, episode 36

DoubleJump-gjengen forteller om sine The Division-opplevelser

I tillegg er Twilight Princess, Stardew Valley og PC-problemer på temaplanen.

The Division er hett om dagen, og etter over 30 timer har Gøran gjort seg opp et inntrykk. Håvard møtte på «five-o» i samme spill, og gav deretter opp spillet. Gøran har også brukt tid på Twilight Princess, og begynner så smått å skjønne hvorfor det snakkes så varmt om Zelda-spillene.

I tillegg til å ha vært bøttehattløs turist i Roma har Marius spilt Life is Strange, Ori and the Blind Forest og Sherlock Holmes. Han forbanner også PC-plattformen etter nok en uke med problemer som holdt han unna The Division for øyeblikket.

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjørene fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden