Duke Nukem Forever kommer til Mac

Et av tidenes mest omtalte skytespill blir tilgjengelig for enda flere i sommer.

Vi kjenner vel alle historien om Duke Nukem Forever på dette punktet. Perfeksjonistiske spilldesignere, en jevnlig kløe etter å tukte motstanderne som stadig gjorde nye ting og en turbulent utviklingsprosess gjorde at det etterlengtede skytespillet var i utviklingshelvete i over ti år. Sist måned ble det endelig utgitt, og vår anmelder Joachim hyllet det for å i det minste tørre å gjøre noe nytt og eget. Bedre enn 6/10 var det allikevel ikke.

Den rølpete og ujålete skytespillopplevelsen har solgt rimelig godt på navnet alene, og preget topplistene for salg både her i Europa og i USA. Nå skal enda flere få lov til å ta del i historien til det skyteglade råskinnet. CVG skriver nemlig at det tyske spillselskapet Aspyr Media har tatt på seg jobben med å konvertere spillet til Mac. Der skal det utgis i august.

Tøffing han der, da.

Annonseringen kommer opprinnelig gjennom en pressemelding, som angivelig skal være fylt med store bokstaver og gjøre det tydelig at de gleder seg noe veldig til å jobbe med prosjektet. De lover også en rabatt på 10 prosent til alle som forhåndsbestiller spillet gjennom nettbutikken deres.

Spillet ble i utgangspunktet utgitt på PC, Xbox 360 og PlayStation 3, og handler om at tøffingen Duke Nukem skal benytte en rekke utradisjonelle våpen for å kverke en armé av invaderende romgriser og andre krek fra andre verdener. Det er stort, hektisk og fylt med humor av enkle slaget. Spillet er en slags krysning mellom moderne og gamle skytespill.

Duke Nukem Forever utgis altså til Mac i løpet av august 2011.

Siste fra forsiden