Dusørjakt i ville vesten

Secret Ponchos byr på spennende flerspillerkamper til konsoll.

Secret Ponchos er et nytt nettbasert actionspill. Spillet foregår i den ville vesten, gjenskapt i tegneseriestil, og spillerne får rollen som ettersøkte banditter. I ekte vill vest-stil betyr det at det er en pris på hodet ditt, og hvis noen klarer å få has på deg vil de få belønningen.

Spillets versjon av klasser er de ulike typene banditter du kan spille som. Du kan for eksempel være en morder, utstyrt med revolver og kniv og et balansert sett egenskaper. Et annet alternativ er en desertør, som har rifle og førstehjelpsskrin, og både tåler og deler ut mye skade. Til gjengjeld er han langsom, både når han skal skyte og bevege seg.

Secret Ponchos blander en rekke ulike sjangere, og beskrives i et intervju med The Jace Hall Show som et actionspill med elementer fra MOBA-spill, slåssespill, skytespill og spaghettiwesternfilmer. Handlingen sees fra fugleperspektiv.

Omdømme spiller en viktig rolle i Secret Ponchos. Jo mer du spiller, og jo bedre du gjør det, jo mer omdømme får du. Dette gir deg tilgang på nye og bedre egenskaper, men det fører også til at dusøren på hodet ditt stiger. Dermed blir det mer og mer attraktivt for andre spillere å gå etter deg.

Secret Ponchos utvikles av et kanadisk indie-studio som heter Switchblade Monkeys, og skal etter planen lanseres for Xbox 360 og PlayStation 3 senere i år, via digital distribusjon. Du kan sjekke det offisielle nettstedet for mer informasjon.

Les også: Anmeldelse av vill vest-spillet Red Dead Redemption

Siste fra forsiden