Dyrene går amok i nytt skytespill

Henter inspirasjon fra klassikere som Unreal Tournament.

Mad Ram Software

Wickland er et nytt førstepersons skytespill som henter inspirasjon fra nittitallets klassikere i sjangen. Her må du suse gjennom arenaene i høy hastighet og skyte motspillerne i fillebiter mens du plukker med deg bonuser og hopper på veggene.

Bjørner og gorillaer

Trailer.

Spillet er imidlertid ikke helt tradisjonelt. I stedet for å styre en gjeng soldater kan du nemlig velge mellom åtte forskjellige dyr, hver med unike våpen. Du velger imidlertid ikke dyr før kampen – i stedet forvandler du deg til nye dyr underveis i spillet.

Utviklerne vil lansere en tidlig versjon av Wickland på Steams «early access»-tjeneste i morgen. Denne inneholder tre arenaer og to spilltyper (tradisjonell «deathmatch» og tomannsdueller. For den ferdige utgaven ønsker de å legge til fem ekstra kart, støtte for «offline»-øving mot datastyrte motstandere og en forbedret tilskuermodus.

Planen er at «early access»-perioden skal vare i tre-fire måneder, forklarer de Taipei-baserte utviklerne i Mad Ram Software.

Er du ute etter mer flerspillersentrert skyteaction i nittitallsstil kan du sjekke de kommende spillene Reflex og Toxikk. Eller Shootmania Storm.

Siste fra forsiden