EA kan ha røpet at Battlefield 4 er på vei

Markedsføringsblunder hinter om tidlig betatilgang.

Oppdatering tirsdag 17. juli klokken 14:51: På Medal of Honor: Warfighters hjemmeside ligger det nå ute en video som viser frem deler av flerspillerdelen. Dette melder Eurogamer. Under videoen står det hvitt på svart at du får tilgang til Battlefield 4-betaen dersom du forhåndsbestiller Medal of Honor: Warfighter. Dan Sheridan fra EAs markedsføringsteam har også bekreftet at dette er riktig med en tweet.

Battlefield 4-betaen vil i følge en pressemelding utsendt fra EA finne sted neste høst, altså høsten 2013. Dermed er det klart at Battlefield 4 offisielt er på vei.

Original sak:

Det populære skytespillet Battlefield 3 er knapt 9 måneder gammelt, men det virker som om EA og utvikleren DICE allerede er i gang med å tenke på seriens fremtid. Nettstedet DigitalSpy (via Eurogamer) snappet opp en banner på EAs nettbutikk Origin som lovet at kjøpere av høstens skytespill, Medal of Honor: Warfighter, ville få tidlig tilgang til Battlefield 4s betatest.

Banneret fra Origin-butikken.

Samtidig skal en noe kryptisk tweet ha dukket opp på Battlefield-seriens twitterkonto. Denne har nå bit slettet.

– Battlefield 4? Hvis det ikke er på Battlefield.com er det ikke offisielt!, lød tweeten.

Litt merkelig

Det virker litt merkelig å begynne markedsføringen av Battlefield 4 allerede nå i år. EA har nettopp kjørt i gang Battlefield Premium-tjenesten som gir spillerne tidlig adgang på de kommende tilleggspakkene til Battlefield 3. Mange av tilleggspakkene har fremdeles ingen fastsatt utgivelsesdato, men den femte og foreløpig siste pakken skal etter planen komme en gang i vinter.

Dersom dette ikke bare viser seg å være en lei skrivefeil og markedsføringsblunder fra EAs side, kan det hende vi får mer informasjon om Battlefield 4 mye raskere enn vi skulle tro. Med tanke på DICEs og Battlefield-seriens tidligere utgivelsesmønster får vi likevel neppe se spillet før tidligst i 2013. Dette blir dog bare ren spekulasjon fra vår side.

Les også: Battlefield 3 får premiumtjeneste Les også: Anmeldelse: Battlefield 3

Siste fra forsiden