EA Sports FC Tactical

EA lanserer turbasert fotballstrategi tidlig neste år

EA Sports FC Tactical kommer til iOS og Android.

EA

EA serverte denne uken en kikk på det neste leddet i storsatsingen som er EA Sports FC. Ved siden av det tradisjonelle fotballspillet som ble lansert for to uker siden har spillmakeren nemlig planer om å styrke varemerket med flere spill, og neste på lista er mobilspillet EA Sports FC Tactical.

Som navnet tilsier blir dette en mer taktisk og strategifokusert fotballopplevelse. FC Tactical bytter nemlig ut fotball i sanntid med turbaserte driblinger, taklinger og skudd på mål.

Akkurat hvordan det fungerer i praksis er enda ikke helt klart. Tidlige bilder antyder imidlertid at man får velge egenskaper basert på ulike situasjoner, ikke ulikt kampene i et turbasert rollespill.

– Vi gleder oss til å ønske fans av turbaserte strategispill velkomne til klubben som del av EA Sports FC-spillersamfunnet, og ser frem til å dele mer om EA Sports FC Tactical snart.

EA Sports FC Tactical.
EA

EA lover over 5000 spillere fra ligaer som Premier League, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 og Serie A. Disse får man sette sammen til et superlag og trene opp til å bli mer effektive ute på gressmatta. Spillmoduser inkluderer alt fra vennskapskamper til konkurransebaserte kamper og ligaer.

EA Sports FC Tactical skal etter planen lanseres en gang tidlig neste år. Spillet kommer til iOS og Android, og blir tilgjengelig for gratis nedlasting.

LES OGSÅ: Samtlige FIFA-spill fjernet fra digitale butikker »

Siste fra forsiden