EA vil konkurrere med Dota 2

Utgivergiganten lanserer eget MOBA-spill.

Internett-detektiven Superannuation har funnet nettstedet til et nytt spill i samme stil som Dota 2 og League of Legends. Spillet heter Dawngate, og kommer fra et Electronic Arts-eid studio som heter Waystone Games.

Dawngate skal være bygd opp fra grunnen av for å både se og føles kjent ut, men vil ifølge nettstedet tilby brukerne en helt ny måte å oppleve MOBA-sjangeren på. Forkortelsen MOBA står for «multiplayer online battle arena», og refererer til sanntidsstrategi-inspirerte spill der spillerne kontrollerer heltefigurer.

Faksimile av Dawngate-nettstedet.

I Dawngate får du gi heltene dine de rollene du ønsker, i konkurransefylte arenaer som gradvis vil utvikles gjennom spillerdrevet handling og innhold. Hva som menes med dette vet vi ikke.

Spillet skal være gratis å spille, noe som etter alt å dømme betyr at det vil sentreres rundt mikrotransaksjoner. Om du synes konseptet høres spennende ut, er det mulig å registrere din interesse for å delta i betatesten av spillet. Da må du ha en Origin-konto.

Superannuation mistenker at Waystone Games egentlig er «free 2 play»-divisjonen til det eksisterende EA-studioet Visceral Games. Det er studioet bak Dead Space-spillene.

Electronic Arts har fortsatt ikke annonsert spillet, men vi vil oppdatere artikkelen med mer detaljer om de gjør det i løpet av dagen.

Les også: Anmeldelse: Guardians of Middle Earth
Les også: Sniktitt: Infinite Crisis

Siste fra forsiden