Edna & Harvey får oppfølger

Eventyr på en katolsk kostskole.

Pek-og-klikk-eventyret Edna & Harvey: The Breakout ble lansert i engelskspråklig versjon tidligere i år, og gledet dermed mange spillere med sansen for tradisjonelle gåteeventyr med høy vanskelighetsgrad. Nå har tyske Daedalic Entertainment fortalt at de jobber med et nytt spill satt til samme univers.

Edna & Harvey: Harvey's New Eyes følger interessant nok en helt ny figur, nemlig ei jente som heter Lilli. Hun er elev ved en katolsk kostskole, og ser ut til å være verdens snilleste og lydigste lille unge. Uansett hvilke oppgaver hun får, utfører hun dem uten å protestere.

Brrr.

Alt av negative følelser begraves, og hvis hun ser noe hun ikke liker har hun en gjeng koselige små gnomer som dukker opp for å male dem rosa og hyggelige.

Men de som har spilt det første Edna & Harvey skjønner nok at ting slettes ikke er som de ser ut. Det første spillet skjulte nemlig noen rimelig tøffe temaer under sin barnslige fasade.

Edna & Harvey: Harvey's New Eyes skal lanseres i tysktalende land i løpet av årets tredje kvartal. Informasjon om en internasjonal lansering følger senere – forhåpentligvis slipper vi å vente like lenge som vi måtte med det første spillet i serien.

Sjekk spillets offisielle nettsted for mer informasjon (klikk på det vesle engelsk/amerikanske flagget oppe i hjørnet hvis du ikke kan lese tysk).

Siste fra forsiden