Mystiske hemmeligheter

Er det deg, Indy?

Skaperne av Secret Files jobber med et Indiana Jones-aktig eventyr.

Deep Silver har kunngjort Lost Horizon, et nytt pek-og-klikk-eventyrspill fra de tyske skaperne av Secret Files-spillene.

Lost Horizon foregår på 30-tallet. Som den britiske ex-soldaten Fenton Paddock blir du spurt om å finne en forsvunnet ekspedisjon i Tibet, men dette er bare begynnelsen.

Historien tar deg nemlig med til eksotiske steder som Hong Kong, Tibet og Marokko. Målet er å finne "en av menneskehetens største hemmeligheter", helst før den havner i nazistenes klør.

Disse alltid like irriterende slaskene reiser nemlig verden rundt for å finne okkulte våpen som kan gi dem fordeler i den kommende krigen. Og hemmeligheten de nå er på jakt etter har potensialet til å forandre verden for alltid.

- Lost Horizon tilbyr eventyrspilltilhengere et spennende og moderne eventyr, med mange timers moro og en høy gjenspillingsverdi, sier Georg Larch fra utgiver Deep Siler.

Spillet skal komme i salg i 2010, og er for øyeblikket kun offentliggjort for PC. Secret Files-spillene kom også til DS og Wii, så det er ikke helt utenkelig at det samme kan skje med Lost Horizon (antakeligvis avhengig av hvor godt Nintendo-utgavene av Secret Files-spillene har solgt).

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden