Er dette Doom 4?

Lekkede bilder skal være fra skytespilloppfølgeren.

Nettstedet All Games Beta har publisert en rekke bilder som visstnok skal være fra Doom 4. Bildene viser krigsherjede miljøer som ser ut til å være satt til jordkloden.

Hvorvidt bildene er fra Doom 4 kan vi ikke vite, men de ser ut til å være fra et ekte spill. Grafikken er i så fall svært detaljert, noe som kan bygge opp under teorien om at det er fra id Software.

All Games Beta skrev også at Doom 4 kan være kansellert, men dette har id Softwares eier, Bethesda, benektet:

– Doom 4 er ikke kansellert. Når vi er klare til å snakke om det og vise det frem, vil vi fortelle dere om det, sier Bethesdas markedsføringssjef Pete Hines til Joystiq.

Akkurat dette bildet ser jo nesten litt Half-Life-aktig ut.

Verken Bethesda eller id Software har kommentert bildene.

Doom 4 ble annonsert så langt tilbake som i 2008, men vi har hørt lite om spillet siden den tid. Teknologiguru John Carmack røpet imidlertid at fokuset i Doom 4 ikke ville være på grøss og gru, slik situasjonen var med det forrige spillet i serien:

– Du skal ikke løpe rundt og være livredd. Det vil være skremmende situasjoner, men spillet skal fokusere mye mer på at du skal vinne, fordi det har alltid vært poengeet med Doom. Du er helten, og du vinner. Du slår tilbake Helvetes horder ved hjelp av midlene til din disposisjon.

Denne beskrivelsen passer med de lekkede skjermbildene, som ikke ser ut til å være fra noe grøsserspill. Faktisk minner noen av dem litt om det forrige id-spillet, Rage.

Siste fra forsiden