Eve Online utvides i desember

Større konsekvenser for de kriminelle, i ekspansjonen Retribution.

Eve Online er et av de lengstlevende MMO-spillene på markedet, og snart ti år etter sin opprinnelige lansering er det fortsatt et av de mest interessante. De islandske utviklerne i CCP har jobbet jevnt og trutt med spillet, og gitt det hele sytten små og store utvidelsespakker så langt. I desember kommer ekspansjon nummer atten, og den har fått navnet Retribution.

Et av de sentrale elementene i den nye utvidelsen er konsekvenser. Eve Onlines enorme univers har skapt noen av de mest notoriske bandittene i noe flerspillerspill, og friheten til å gjøre hva man vil – også om andre spillere får lide kraftig for det – er også noe av det som har tiltrukket mange spillere. Med Retribution ønsker CCP ikke å innskrenke denne friheten, men de som velger å være pirater og banditter vil oppleve at valgene deres får økte konsekvenser.

Verdensrommet er fargerikt.

Spillerne får nå økte muligheter til å sette dusør på både andre spillere og til og med de store, interplanetariske selskapene. Alle kan legge inn dusører, og ingen er beskyttet mot å få en pris på hodet sitt. Dermed håper CCP at spillerne selv skal komme frem til hva som er akseptabel oppførsel og hva som ikke er det.

Brukergrensesnittet har også blitt forandret, slik at det skal være åpenbart for alle hvem som er ettersøkt og hvem som ikke er det. Dermed blir det lettere for dusørjegere å finne målene sine, og det blir dermed enklere å tjene gode penger på å ta knekken på ettersøkte banditter. CCP vil også gjøre spillets aggresjonssystem enklere å forstå, og langt mindre krevende.

Andre nyheter inkluderer selvsagt en flåte med nye skip, og nytt utstyr å ha i dem. Dette inkluderer nye og mer effektive gruveskip, og flere kampskip. Dessuten skal den kunstige intelligensen til datastyrte skip forbedres, noe som forhåpentligvis gjør «PvE»-kamp mer spennende.

Du kan se mer informasjon om den nye utvidelsen på spillets offisielle nettsted.

Les også: Oppdaterte inntrykk: Eve Online: Incarna
Les også: Sniktitt: Dust-514

Siste fra forsiden