Fallout 4 kan spilles gratis på PC hele helgen

Ny gratistesting av rollespillet på gang.

Bethesda

Bethesdas postapokalyptiske rollespill Fallout 4 ble tilgjengelig i en tidsbegrenset gratisperiode allerede i mai i fjor, og nå har utgiveren gitt oss enda en gratis smakebit.

På sine hjemmesider opplyser nemlig Bethesda at Fallout 4 kan prøves gratis på PC frem til og med søndag 4. februar. Dermed kan du altså fylle hele helgen med spilling om du ønsker det.

Gratisspillingen er tilgjengelig via spillets Steam-side, og Bethesda kan opplyse om at all fremgang du gjør i gratisversjonen vil bli med over til selve spillet dersom du kjøper det i etterkant.

Solid rollespill

Bethesda

Fallout 4 hadde for øvrig også en gratisperiode på Xbox One Xbox One via Xbox Live Gold som endte den 28. januar, og man skal ikke se bort fra at det kommer enda flere. PlayStation 4-folket har ennå ikke blitt tilgodesett med gratisspillingen, dessverre.

Fallout 4 ble lansert 10. november 2015, og er det nyeste spillet i Bethesdas populære postapokalypseserie. Som forgjengeren er spillet satt i en stor og åpen sandkasseverden, som ifølge utvikleren er inspirert av Boston.

Vi lot oss imponere av Fallout 4, og vår anmelder sparte ikke på rosen i sin omtale av spillet:

– Fallout 4 er et mesterverk. Det hører hjemme i rekken av spill du venter i årevis på, uten å bli skuffet når det endelig kommer. Her er det store forbedringer fra Fallout 3, mest merkverdig er de livaktige fargene og den gode skytefølelsen. Historien er overraskende god, og de utallige sideoppdragene og varierte figurene gjør The Commonwealth til en plass du tror du eksisterer i, skrev Jonas Magerøy.

Restaureringen av klassikeren Shadow of the Colossus er heller ikke ille: Her er vår anmeldelse »

Siste fra forsiden