Fallout 4 kan spilles gratis på PC og Xbox One til helgen

Utforsk The Commonwealth i all sin postapokalyptiske prakt.

Bethesda

Bethesda har annonsert en gratis prøveperiode for Fallout 4, som avholdes førstkommende helg. Gratistilbudet er tilgjengelig for PC-spillere via Steam og Xbox Live Gold-medlemmer på Xbox One, til følgende tider:

PC:
25. mai klokken 19:00 - 28. mai klokken 22:00

Xbox One:
25. mai klokken 09:01 - 29. mai klokken 08:59

Spill Fallout 4 gratis til helgen. (Video: Bethesda)

PlayStation 4-eiere får ikke bli med på gratismoroa denne gangen, men kan plukke opp spillet til kraftig redusert pris, forteller Bethesda. Fallout 4 og spillets sesongpass har fått rabatter på opptil 69% på både Sony-konsollen, Xbox One og Steam denne helgen.

Fantastisk postapokalypse

Fallout 4 ble lansert 10. november 2015, og er det nyeste spillet i Bethesdas populære postapokalypseserie. Som forgjengeren er spillet satt i en stor og åpen sandkasseverden, som ifølge utvikleren er inspirert av Boston.

Vi lot oss imponere av Fallout 4, og vår anmelder sparte ikke på rosen i sin omtale av spillet:

– Fallout 4 er et mesterverk. Det hører hjemme i rekken av spill du venter i årevis på, uten å bli skuffet når det endelig kommer. Her er det store forbedringer fra Fallout 3, mest merkverdig er de livaktige fargene og den gode skytefølelsen. Historien er overraskende god, og de utallige sideoppdragene og varierte figurene gjør The Commonwealth til en plass du tror du eksisterer i, skrev Jonas Magerøy.

En VR-utgave av Fallout 4 er også på vei.
Tidligere i år delte Bethesda nye opplysninger om arbeidet »

Siste fra forsiden